Izračun upokojitve

INDIVIDUALNI IZRAČUN UPOKOJITVE

Ste se vprašali, kdaj bi bil najprimernejši čas za vašo upokojitev in kolikšno pokojnino vam bodo odmerili?

Ali morda želite samo preveriti, če pridobljeni informativni izračun vsebuje najprimernejši odhod v pokoj in višino odmernega odstotka?

V našem podjetju vam pripravimo primerjalni informativni izračun na podlagi poslanih podatkov in dokazil. V ta namen vas vabimo, da izpolnite vprašalnik in nam posredujete podatke.

Naše vodilo ni le, da Vam izračunamo najhitrejši možni odhod v pokoj, ampak pri tem tudi upoštevamo smiselnost uveljavljanja zakonskih ugodnosti in vas istočasno seznanimo z ostalimi možnostmi, ki jih ponuja zakon ZPIZ2 in njegove dopolnitve.

Pri izpolnjevanju vprašalnika bodite pozorni na obliko vnosa podatka v določeno polje. Vsi osnovni podatki (razen telefona doma), dobe in otroci so obvezni. Ko vnašate podatke v posamezno polje, jih vnesite po predlaganem vzorcu.

Pred izpolnjevanjem vprašalnika preberite navodila.S klikom na gumb “Pošlji podatke” nam boste posredovali podatke v obdelavo.

Varovanje podatkov

Vsi osebni podatki, ki bodo posredovani, bodo uporabljeni izključno za namen oblikovanja informativnega izračuna pogojev upokojevanja.

Podjetje A.P.A. d.o.o. se obvezuje, da bo skrbno varoval podatke uporabnikov in jamči, da podatki ne bodo predani v roke tretji osebi, ali bili kakorkoli drugače zlorabljeni. Podjetje bo z vsemi podatki razpolagalo v skladu z veljavno Slovensko zakonodajo (ZVOP-1) in EU direktivo (GDRP). S potrditvijo na gumb potrdi se strinjate s pogoji o varovanju podatkov.

Več informacij na:

E-pošta: prodaja-podpora@apa.si
Telefon: 02/228 29 61

GSM: 040/943-940